30/534-5155

Bejelentkezés

Belépés

Keresés

Keresés
Hírek
Ring Presenter - gyűrűegér laser presenterrel kombinálva

bcsabi - 2012. 04. 12.
 

A Genius lenyűgöző technológiai újítása! A világ első érintős gyűrűs egere kiváló választás üzleti, utazási, oktatási és informatikai használatra. A Ring Presenter egy könnyű, felhasználóbarát, gyűrűs egér prezentációs funkciókkal. 7 színben került forgalomba Magyarországon, keresse az Önhöz legközelebb állót kedvenc számítástechnikai üzletében.
 

A Genius lenyűgöző technológiai újítása! A világ első érintős gyűrűs egere kiváló választás üzleti, utazási, oktatási és informatikai használatra. A Ring Presenter egy könnyű, felhasználóbarát, gyűrűs egér prezentációs funkciókkal.

Az érintős technológiával (No 7298362 B2) teljes körűen vezérelheti a PowerPoint diákat, a lejátszás (F5)/kilépés, az előző/következő lap, a bal gomb és a lézermutató funkciókat a prezentáció során. Ráadásul a Ring Presenter levegőben használható egérként működik, így használhatja a szokásos egérmozdulatokat, a bal/közép/jobb gombot, a húzás és a 4-irányú görgetés funkciókat. A Ring Presenter egy nagyszerű eszköz internetes oldalak és dokumentumok böngészésére például buszon, repülőn, vonaton vagy iskolai előadásokon.

A Ring Presenter egy élvonalbeli technológiai innováció, amely a legvékonyabb Li-ion akkumulátort használja a környezet védelme és a kényelmes használat érdekében. Az alacsony akkutöltöttség kijelzője kék színnel világít, ha újratöltés szükséges. A Ring Presenter 2,4 GHz-es technológiával rendelkezik, amely megbízható teljesítményt garantál, és a lézermutató akár 10 méteres hatótávolságot is biztosít.

A Ring Presenter 6 színben kapható: Kék, arany, rózsaszín, lila, fekete vagy zöld. Kiváló értékű, felhasználóbarát, érintőgombos vezérlő, amelynél nincs jobb választás. Mire vár tehát?

Összes oldalletöltés
9846270
2008. 02. 10. óta
(+0.044969081878662/8585+)